Olaszország.. ha a szívem nem láncolna ide már itt hagytam volna réges régen. Szerettem itt lenni, sőt imádtam, de nem igazán találom a helyemet, ha Angelo nincsen velem. Ő pedig nem lehet velem minden nap, minden percében, amit megértek.. ezt akkor sem tehetné, ha a felesége lennék, így hogy az ágyasa vagyok, így pedig még jogom sincs hozzá. Tudom, hogy siet. Mindig siet hozzám, ami hihetetlenül jól esik, hogy tudom, hogy próbál mindig kicsit több időt megmenteni a számunkra. Most is a lakosztályában várom, amíg ő az országa ügyeit intézi. Nem türelmetlenkedem, sosem voltam az a típus és egyébként sem mennék semmire. Csak állok az ablak előtt, amit vékony függöny takar, hogy kintről ne láthassanak meg a kiváncsiskodó szemek. Kibújok vörös ruhámból, hogy csak a fűző legyen rajtam és szépen befekszem a selyem takarók közé várva királyomat. A felesége már rég nem tudja boldoggá tenni és úgy látom, hogy amíg velem piheni ki a világ fájdalmait, addig el tudja engedni magát. Sőt.. jól érzi magát. Hajam barna, vad hullámokban omlik mellé a hófehér ágyra, Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem kényeles számomra ez az élet. Az egyetlen, ami zavar, hogy nem tudom Angelot, a királyomat teljesen boldoggá tenni, hiszen amint kilép a lakosztályból a kis varázsunk szertefoszlik. Rajta sosem alkalmaztam a képességemet. Nem volt szükséges, hiszen a királynő természeténél fogva állandó ellentétben van a királyommal. Kinyílik az ajtó és gondterhelt szerelmem arca kisség megkönnyebbül. Felkönyökölök és felé nyújtom a kezemet, hogy csatlakozzon hozzám.
Angelo Del Piero Uralkodók
Hozzászólások száma : 9 Regisztráció dátuma : 2014. Nov. 17. Tartózkodási hely : Olaszország Foglalkozás : Uralkodás
Legtöbbször azok a dolgok, amik kívül gyönyörűen azok belül romlottak. Mindenki olyat akar a mai világba, ami palotákkal és ékszerekkel jár. Hiszen ki akar élni egy tanyán disznókkal együtt? De ha tudnák az ilyen élet valós oldalát. Jól tudom, hogy az egyszerű parasztok úgy képzelik el az életemet, hogy csak bálokból, bórokból és gyémántokból áll. Meg tudom érteni, hiszen ha valamire vágysz akkor abba csak a jót látod. De ha tudnák milyen is itt fent nekünk..Hogy nekem kell dönteni, hogy indítsuk-e egy háborút, hogy mennyi adót szabjak ki az adott területre vagy hogy melyik országgal kössek szövetséget. Ezt ők nem tudják..A többi része gyönyörű és kívánatos, de ezzel együtt már nem olyan szép. Persze semmiért se adnám fel az hogy király lehessek. Csak jó lenne egyszer egy napot nem királyként leélni és akkor szabadon lehetnék együtt Amyval. A lány aki nap mint nap kiment ebből az egész romlott világból. Akivel ha lehetséges az egész napot eltölteném . De nem lehet..nekem feleségem van és ez így lehetetlen. Pedig mint minden napon a vele való találkozást várom legjobban. Most is pont hozzá sietek. Az lakosztályom ajtaja előtt megállok és rögtön szólok az őröknek, hogy senkit se engedjenek be a hálóterembe. Még ha a palotát ostromolják akkor se, senki se zavarhat meg most minket. Kinyitom ajtót és rögtön meglátom az ágyon. Gyönyörű, mint mindig..Ahogy bezárom az ajtót az összes gondom az ajtón kívül marad. Itt csak ő és én vagyunk. – Hiányoztál- mondom köszönés helyett és oda megyek az ágyhoz. Egy heves de gyors csókkal köszöntjük egymást és már rögtön az ágyba vagyok én is. Sebesen szedi, vagy inkább tépi alma rólam a ruhadarabokat és én pedig további csókot adok a nyakára. – Nos, hát milyen volt a napod?
Amanda Bianchi Szeretők
Hozzászólások száma : 16 Regisztráció dátuma : 2014. Nov. 17. Tartózkodási hely : Olaszország Foglalkozás : I'm a lover
Mielőtt Angelo felhozott a palotába egy senki voltam. Vidéken éltem, nem voltak szüleim, nem volt rangom. A városom orvosa nevelt fel és rengeteg időt töltöttem emberek között. Az egyetlen ami okot adhatott a felemelkedésemre, vagy arra, hogy jól házasodjak az csak a külsőm volt. Akadt egy két udvarlóm, de nevelőapám ellenezte az összeset én pedig hálából mindazért amit értem tett nem fogadtam el egy olyan férfi közeledését sem, akire ő nem bólintott rá. Angelo volt az első, akire egy rossz szava sem volt, még akkor sem amikor rövid ismertség után úgy döntött, hogy felvisz a palotába természetesen a legnagyobb titoktartásban. Első pillantásra belészerettem, így bármit megtettem volna azért, hogy magával vigyen. Nem akartam soha világgákürtölni a dolgot, mert tudom, hogy az rá vetne rossz fényt és ezt nem tehettem meg vele. Az ilyen döntések mind az ő kezében vannak. Hallom ahogyan közeledik, gyors kissé dübörgő léptekkel. Halk beszélgetést hallok, gondolom az őrrel tisztázta a dolgot, hogy ne érjen minket meglepetés. Amint belép rámosolygok és látom az arcán, hogy megint boldog a jelenlétemtől. -Te is.. ha tudnád mennyire..-azonnal megolvad szívem, hogy így köszönt és amint hozzámér ajkaink egymásba kapaszkodnak. Amint befekszik mellém nem várok tovább, hanem nekiesek. Hanyatt döntöm az ágyon és csípőjére ülök lovaglóülésben miközben kiszabadítom ingéből. Ilyenkor szeretem megszabadítani terheitől és kötelességeitől és azt akarom, hogy lazítson. -Eddig unalmas... most kezdődik a jó része.-mosolygok rá miközben végigsimítom tökéletes mellkasát. -Nehéz napod volt?-kérdeztem mielőtt végigcsókoltam nyakát és végig az álla vonalát.
Hozzászólások száma : 9 Regisztráció dátuma : 2014. Nov. 17. Tartózkodási hely : Olaszország Foglalkozás : Uralkodás
– Hát mostanában az összes napom nehéz- felelem és elkezdem szétszedem a fűzőjét. Ő pedig a nadrágomat szedi le a testemről. Minden nap körülbelül ilyenkor van a titkos találkozónk. Az ember azt gondolná, hogy egy idő után megunjuk egymást társaságát. De hát, hogy lehet megunni valakit, akit szívből szeretsz. Akivel olyan élményeid vannak, amikről álmodozni se tudsz. Igen, sokszor töprengek el azon, hogy mi lenne ha Amy a feleségem lenne. Ha megmutathatnám az udvarnak és bármikor-bárhol adhatnék ajkára egy csókot. Ezek szép álmok, de csak álmok. Nekem más sort osztottak ki és abba a könnyű szerelem nem kapott helyett. Mintha valaki fent nagyon nem akarná, hogy a magam fajtáknak a házasság igaz szerelem miatt jöjjön létre. Jól tudom erről az egészről, hogy Amy a feleségem badarság álmodozni. De mit csináljak ha éjjel-nappal rá gondolok? Attól kezdve megbabonázott, hogy megláttam. Ez már 4 éve volt és azóta számomra a minden. Talán ha választanom kéne 2 dolgot, ami igazán fontos nekem az Olaszország és Amy. – Tudod te hogy mennyire gyönyörű vagy?- kérdezem tőle két csók között. Lassan levettem róla a többi ruhát és az egész testét csodáltam. Érdekel, hogy hány Fireznzeinek vagy egyáltalán hány Olasznak ennyire gyönyörű szerelme. Persze nem csak a kinézete miatt szerettem bele. Az egész lényét imádom. A legtöbb király a szeretőt, csak unalom űzés miatt tarják és nem is ismerik igazán azt akivel egy ágyba fekszenek. Én viszont nem csak azért vagyok vele mert hogy jó az ágyba..ez köztünk sokkal több. Megfogom a derekát és átfordulunk. Most én vagyok felül, lassú csókokat adok a föle mögé amitől rögtön nevet. Tudom hol vannak a csikis pontjai. Imádom ha nevetését, az nekem olyan mint a földnek amikor egy száraz időszak után elkezd esni. – Mond, szeretsz te engem?
Amanda Bianchi Szeretők
Hozzászólások száma : 16 Regisztráció dátuma : 2014. Nov. 17. Tartózkodási hely : Olaszország Foglalkozás : I'm a lover
Nehezek a napjai, ezért nem is várom el tőle, hogy részletezze, hiszen akkor csak jobban belegabalyodik. A hálószobában nincsenek gondok, se terhek és ezt a szokást nem akarom megvltoztatni. Kissé keves mozdulatokkal fejtem le róla nadrágját, hogy mindenéhez hozzáférjek. Begyakorolt mozdulatokkal fosztjuk meg egymást a ruháktól, hiszen ez a kis előadás minden áldott nap lezajlik közöttünk és a bennünk élő vágy nem csillapodik. Eleinte aggódtam, hogy csak egy múló ábránd leszek a számára, hogy megun, mint egy játékszert.. aztán hetek teltek el, majd hónapok és évek és rájöttem, hogy nem játszadozik velem és szabad iránta heves érzelmeket táplálnom, mert viszonozza. Nem olyan családba születtem, ami kellő rangot adott hozzá, hogy elvehessen engem. Ennek ellenére természetesen vágyom rá, hogy a felesége lehessek, hiszen álmodozni szabad... olyan vagyok, mint a farkas, aki a Holdért sír, de sosem lehet igazán vele. Kérdésére elmosolyodok és vigigsimítom az arcát félkézzel. -Tudod te, hogy mennyire boldoggá teszel?-kérdezek vissza majd finoman megcsókolom ajkait. Valószínüleg furcsának kellett volna lennie, hogy nem Felségnek szólítom, de az az igazság, hogy sosem tettem, mert sosem várta el tőlem. Mindkettőnkről eltűnt minden ruha és megint olyan tökéletesnek tűnt minden. Az életem javában csak akkor zajlott, amikor karjai között hevertem. Finoman fordít alulra, én pedig hagyom neki és lábaimmal gyengéden közre fogom a derekát, hogy magamhoz tudjam húzni. Kezeim végigcsúsznak lefelé az oldalán majd onnan felfelé a hátán. Amint megcsókol a fülem mögött nevetés bukik ki felőlem és játékosan beletúrok a hajába. Már ismer... a testem minden apró részletét ismeri és én is az övét. Kérdése magamhoz térít, nem azért mert megijedek, csak furcsa, hogy ebben kételkedik, vagy hogy nem tudja magától a választ. Gyengéd mosollyal nézek gyönyörű szemeibe. -Igen, Angelo. Szeretlek téged a sírig és azután is.-mondom miközben végigcirógatom a gerince vonalát. Tudhatja, nem áll szándékomban rejtegetni az érzelmeimet. Eddig sem tettem, de még sosem mondtam ki hangosan, ami furcsa, de érthető. Végigsimítom mellkasát lefelé. -Na és te?-kérdezem csendesen, hiszen kicsit félek a választól bár erre sosem adott okot. Mégis szeretném ezt tőle is hallani, mielőtt egymásnak feszülnénk.
–Ha tudnád, hogy mennyire- válaszolok és újra találkoznak az ajkaink-Bármi történjen én mindig szeretni foglak, te vagy a világ közepe számomra..Hogy ne szeretnélek? Amikor megismertem a feleségemet azt hittem hogy az a szerelem. Ifjú voltam és csak a boldogságra vágytam. Persze a szüleimtől kaptam boldogságot, de én egy egészen más fokozatra vágytam. Először azt hittem, hogy Kamilával elértem ezt a fokozatot, de hamar rákellet jönnöm, hogy csak vonzalom volt köztünk. Ha együtt voltunk maximum csak az ágyba és nem is beszéltünk egymással úgy igazán. Azt hittem hogy ez normális, hogy ez szerelem..pedig ahhoz semmi köze nem volt. Aztán megjelent az életembe Amy, tisztán emlékszek arra a napra, amikor először megláttam. Rögtön megbabonázott és rávettem, hogy jöjjön velem a palotába. Azóta több év is eltelt és úgy érzem végre megtaláltam azt a plusz boldogságot. Amíg ő velem van nekem kerek a világ. –Köszönöm, hogy vagy nekem- felelem és testünk teljesen egymásnak feszül. Emlékszek mikor először volt együtt velem itt. Félt, nem mondta ki, de láttam az arcán. Nem tőlem félt, hanem a királynő haragjától. Végül megnyugtattam, hogy nem lesz semmi baj és mindig megfogom védeni. Azóta minden egyes alkalom egyre szebb. Kicsit megemelem a derekát és elkezdem. Az elején még ő ugye királynőtől félt és én attól, hogy nem csak én vagyok az egyetlen férfi az életében. Féltem attól, hogy megint csalódok a szerelembe. De azok a csodás együtt töltött esték ráébresztettek, hogy nem minden nő olyan mint Kamila. A közös időnket mindig próbálom legjobban kihasználni, hiszen a királyi kötelezettségek miatt kevés időm van kettőnkre. Ajtó kopogást hallok és rögtön abba hagyjuk. –Ugye nem mondtad el senkinek?- kérdezem rögtön. Persze megbízok Amybe, de muszáj volt megkérdeznem. Már majdnem folytatnánk a mókánkat, amikor újra meghalljuk a kopogást, de most hangosabban. És már a kopogó hangját is tisztán lehet hallani. A Dán küldött az és az egyik őrrel veszekszik elég hangosan. –Bocsánat, ez nagyon fontos, de ha akarod..- folyatni akarom a mondatot, de Amy megcsókolt és kiugrott az ágyból. Most akkor nem haragszik? Imádom ezt a nőt! Gyorsan összeszedte a cuccát és spanyol fal mögé bújt el, majd én is gyorsan felöltöztem. Utálom megszakítani az együtt létet vele, de ez most életbe vágó. Az egyik hajónk véletlen rátámadott egy Dán hajóra, mert az hitték kalózok. Tudom elég ostobának tunik és a Dán Király eléggé megharagudott ez miatt rám. Muszáj most jó kapcsolatot ápolnom vele és minden Dánnal. Most egy háborút a hátam közepére sem kívánok.. –Köszönöm - szólok oda a kedvesemnek és már megyek is az ajtóhoz. Nos, hát ez érdekes lesz..
Amanda Bianchi Szeretők
Egészen meghatott a válasza. Még sosem mondta ki, hogy ennyire kötődik hozzám. Nem is vártam el tőle, mert aggódtam, hogy még bűnösebbnek gondolná viszonyunkat. Eleinte próbálta tűrtőztetni magát, így nem is történt köztünk semmi, amíg a palotába nem érkeztem. Attól tartottam, hogy bűntudata lesz és visszamenekül feleségéhez, nekem pedig vissza kell majd térnem vidékre. De nem történt semmi.. mármint közöttünk történtek dolgok és ez így állandósult... én állandósultam. Nem maradt időm válaszolni hálálkodására. Az egyetlen, aki hálás lehet közülünk az inkább én vagyok, hiszen felemelt és jobb dolgom van, mint az országban bárminek. Ajándékokkal halmozott el, szerelme életben tartott a fagyos falak között, ami nem egyedül uralt. Rettegtem, hogy mi lesz, ha kiderül szerelmünk. Annak nem sok esély marad a túlélésre, akire a királynő neheztel. Mindig így volt az évszázadok során, bár az is igaz, hogy nem szült még fiút Angelonak és emiatt potenciális veszélyt jelenthetek rá. Eddig mindig vigyáztunk. Nem akarta kuszálni a dolgokat, viszont én sem szeretnék család nélkül megöregedni.. ezt viszont hogyan mondhatnám el egy nős férfinak? A királyomnak? Halkan belesóhajtok bőrébe, amikor belémhatol hiszen nem akarok túl nagy lármát csapni. Alig tudtam belekényelmesedni a helyzetbe és az örömbe, amit szerzett nekem megzörgették az ajtót és mindketten összerezzentünk. Kétségbeesetten pillantottam Angelora. -Sose tennék veled ilyet.-nézek rá komoly tekintettel. Újra megmozdul, de nincs lehetőségünk a folytatásra. Mentegetőzni akar, amit természetesen nem engedek neki, csak finoman megcsókolom és ruháimmal együtt elvonulok. Amíg öltözök én is magamraöltöm fehérneműimet és a füzőmet is magamra igazgatom. Egy kis szék van a spanyolfal mögött, amire lepihenek és a ruhámat az ölembe hajtogatom. Csendben leszek, amíg beszélnek és csak remélni tudom, hogy nem szólítja el mellőlem megint a kötelessége. Kimaradt egy vérzésem. Vagy legalábbis késik már egy hete. Egyenlőre ezt azonban nem akartam elmondani Angelonak, amíg nem biztos az állapotom. Lehet, hogy a túl sok idegeskedés miatt felborult belső egyensúlyom.