Hozzászólások száma : 86 Birthday : 1994. Mar. 10. Regisztráció dátuma : 2014. Jul. 17. Age : 30 Tartózkodási hely : Parizs Foglalkozás : Nem nagyon dolgozom, de ha a szegényeken, és az árvákon segítésem annak számít akkor jó. Humor : Hercegnői :D
Tárgy: Kis segítség Szomb. Júl. 26, 2014 3:36 pm
Mégis hogyan...?
Remélem segítségetekre lesz ez a topik, ezért most leírok pár alapvetően fontos dolgot.
Két lehetőségetek van, hogy milyen írásmódban írjátok a postjaitokat. Lehet E/1-ben vagy E/3-ban. A lényeg az, hogy ezt menet közben ne nagyon, sőt ha lehet kérni akkor egyáltalán nem változtatgassátok meg. Kezdjük az elején egy hozzászólással.
Ami így néz ki E/1-ben: „Kint ücsörögtem az udvaron, magányos voltam társaságra vágytam de sehol sem láttam egy ismerőst. Talán felhívhatnám anyát, végül is régen beszéltünk. A táskám után nyúltam, hogy előkeressem a készüléket majd miután kihúztam a cipzárt nem találtam benne. Biztos fent hagytam mikor kipakoltam. Morogtam magamban egy kicsit mivel ilyen ostoba voltam, és nem figyeltem arra, hogy lehozzam magammal. Ha most felállok lehet, hogy valaki más telepedik le a padomra mire visszaérek. Így végül letettem arról, hogy felhívjam anyámat...”
E/3-ban pedig így: „A lány magányosan ült a padon, sok gondolat cikázott a fejében. Néha körbepillantott az udvaron keresve valakit, akit felismer, de senkit sem látott. Eszébe jutott, hogy felhívhatná az anyját elvégre már nagyon régen beszéltek. Ekkor a táskáját az ölébe vette majd elkezdett benne keresni az említett tárgy után. Ám egyhamar rá kellett jönnie, hogy nincsen nála a készülék. Aztán visszaemlékezett, hogy fent hagyta a szobájában mikor kipakolt. Hangosan morgott magában mire megnyugodott. Majd úgy gondolta felmegy érte a szobába, de aztán tovább gondolta és rá jött a legjobb lesz ha itt marad és tovább vár...”
Még valami. Ha sokan vagytok egy helyen ésszerű kisebb csoportokban játszani, ha kettőnél többen vagytok mindenképpen alkosson valaki sorrendet így (Sorrend: Amy, Liza, Robin)
Vannak különféle jelölések a szerepjátékban; ~ A karakter gondolatait jelöljük hullámvonallal.~ - A párbeszédet gondolatjellel jelöljük. –
Ezen jelek használata nem kötelező, KIVÉVE a párbeszédet jelölő gondolatjelé, hisz így sokkal könnyebben ki lehet venni, hogy mikor beszél a karakter.