Vendég Vendég
| Tárgy: Aurora Delacroix Vas. Dec. 07, 2014 8:26 pm | |
|
|
Külső, belső leírás
Annyit megtudhattok rólam, hogy nemeshez méltóan tudok beszélni, és öltözködni. Nem vagyok, az a nagyképű, beképzelt arrogáns aki elhisz minden, egyes hazugságot. Bírom, a szenvedést a fájdalmat, ez is az egyik belső tulajdonságomhoz tartozik. Általában kedves vagyok, és segítek másoknak, és másokon. Rendes tisztelet tudó ember vagyok, és ezt mind az én kedves szüleimtől tanultam. Megtanultam, az élet során azt is, hogyan kell másokat kijátszanom. De, attól függetlenül egy jószívű kislány vagyok. Már 18 évesen önálló tudok lenni, és szeretem is ezt csinálni. Nem abból, a gazdag nemesből származom de, a dolgaimat úgy tudom csinálni, hogy eltudjam látni a családom. Mindemellett, szeretek különböző ruhákat felvenni, és járni bennük. Egy kis smink is feldobja, azt a sápadt arcomat. Fülbevalót, is szeretek nagyon hordani főleg amit, az anyukámé volt. Sőt, hogy jobban megismerjenek engem, az emberek szeretek csinosan felöltözni, és nemeshez méltóan viselkedni. Ha itthoni munkát végzek, akkor leveszem hosszú ruhámat, és átveszem a másik nemes ruhámat. Általában sok ruhám van, és mennyi hozzám méltó lány megirigyelné. Nagyon szeretek másokon segíteni, de legfőképpen a szegényeken, és az árvákon. Természetesen, a családommal nagyon jól kijövök, és szeretem is őket. Mindegy, hogy milyen helyzetben vagyunk, a fő hogy nekik tudjak segíteni. Amit szeretek: -Főzni -Segíteni - Ha, kell akkor utazni is szívesen megyek - Olvasni Amit nem szeretek: - Csalókat - Akik átvernek - nem tiszteltnek - hazugság -más szenvedését látni
Aurora Delacroix
»Teljes név« Aurora Delacroix »Becenév« Aurora »Kor« 18 »Csoport« Nemesek »Rang« Nemes »Képesség« sajnos nincs »Avatar« Emma Watson |
Előtörténet
Legalább háromszáz szavas előtörténetet írj, ami szerepjátékpélda is lehet, de ebben a világban kell játszódnia, nem lehet hozott!
|
|